O projektu

Ikonka
Komfortní bydlení
Ikonka
Historická hodnota
Ikonka
Jedinečná atmosféra

O projektu

Novostaveb na pražském realitním trhu naleznete spousty. V rámci našeho projektu jsme si proto od samého začátku definovali jasný cíl – nabídnout víc než jen bydlení. Nabízíme nádech historie díky citlivé renovaci původních prvků. Autentičnost spojenou se zachováním jedinečné atmosféry domu. Použití tradičních materiálů, jakými jsou například dřevěné podlahy ve všech bytech. Zároveň však dbáme na pohodlí, funkčnost, bezpečí a nové technologie pro dosažení komfortního bydlení.

Život v našem bytovém domě s moderními prvky nabízí jedinečný životní styl, který kombinuje to nejlepší z historie a současnosti. Poskytuje pocit exkluzivity a pohodlí.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vysoký standard, zelený vnitroblok

Bytový dům prochází pečlivou rekonstrukcí, během které se kontroluje stav svislých i vodorovných nosných konstrukcí, vytváří se nová skladba podlah, stropů, dělících příček. Kompletně nové jsou rozvody elektřiny, vody, odpadů, topení. Dům má rovněž zcela novou střechu. Pro pohodlnou obslužnost všech 4 nadzemních podlaží bude nově ve vnitrobloku vybudován prosklený výtah.

Vnitroblok domu kromě výtahu nabídne obyvatelům komunitní zahrádku, která poskytne prostor pro pěstování květin, bylinek a mezilidských vztahů. V projektu dbáme rovněž na udržitelnost, čemuž odpovídá implementace technologií šetrných k životnímu prostředí, jako jsou systémy shromažďování dešťové vody, nebo nakládání s odpady v rámci kompostéru.

Harmonogram projektu

listopad 2023

Zahájení stavebních prací

březen 2024

Spuštění prodeje bytů

duben 2024

Dokončování bytů a společných prostor domu

květen 2024

Nastěhování nových vlastníků