Lokalita

Lokalita

Atraktivní poloha domu nacházejícího se v centru města nabízí v naprosté blízkosti zastávky MHD. Pohodlně a rychle se tak dostanete za kulturním a společenským vyžitím. Smíchovské nádraží, jehož generální přestavba již byla zahájena, bude nově propojeno s Radlickou ulicí. Vybudovaný pěší koridor tak zajistí bezprostřední dostupnost stanice metra, vlakového nádraží a autobusového terminálu.

Sportovní nadšenci ocení nedaleké multifunkční sportovní centrum SPORT PARK RADLICE s plaveckým bazénem, fitness centrem, halou na badminton, fotbal, basketbal, volejbal i nohejbal. Tenisové kurty se poté nachází hned v sousedním sportovním areálu.

Rádi byste si po náročném dni vyčistili hlavu procházkou v přírodě? Zahrada Santoška, ležící severně od ulice Na Neklance, je ukrytým skvostem Smíchova. V místech dnešní Santošky byly ve středověku vinice, později zde vznikla usedlost s barokní vilou. V parku rostou vzrostlé javory, jasany a jírovce. Chcete-li si užívat neobvyklé výhledy na hlavní město, za doporučení rozhodně stojí 281 metrů nad mořem ležící kopec Paví vrch, který plynule navazuje na zahradu Santošku.

Mít vše po ruce = více času na život.

Pin
Tramvaj - zastávka Braunova - 3 min. chůze
Pin
Autobus - zastávka Ke Koulce - 2 min. chůze
Pin
Metro - stanice Radlická, linka B - 5 min. tramvají
Pin
Metro - stanice Anděl, linka B - 6 min. tramvají
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nabídka bytů

Život v našem bytovém domě nabízí jedinečný životní styl, který kombinuje to nejlepší z historie a současnosti. Poskytuje pocit exkluzivity, luxusu, nadstandardního provedení, bezpečí a pohodlí. Staňte se i Vy vlastníky takovéhoto bydlení.